filteri za vodu, omeksavanje vode, reverzna osmoza

KUĆNI I INDUSTRIJSKI FILTERI ZA VODU

Filteri za vodu su postali deo svakodnevnog života. Kvalitet vode za piće je sve zabrinjavajući. Veliko je pitanje da li ćemo u budućnosti popravljati zastarelu infrastrukturu ili prekrajati zakone koji će opravdavati stanje cevi, kvalitet filtracije i zagađenje izvora iz kog se voda prečišćava za gradske potreba. Našu infrastrukturu takođe čekaju budžetska smanjenja, a zub vremena radi protiv nas. Iako su podzemni izvori vode nekada bila nedirnuti, raste zabrinutost zbog hemikalija i bioloških zagađivača.

KOMERCIJALNI FILTERI ZA VODU

KUĆNI FILTERI ZA VODU

Nije čudo što mnogi od nas dva puta razmisle pre nego natoče čašu iz slavine. Flaširana voda je na početku bila popularna alternativa, ali je preskupa i stvara đubre koje zagađuje okolinu. Na svu sreću, za sebe i svoju porodicu možete lako obezbediti čistu, bistru, svežu vodu bez brige oko zagađenja, u praktično neograničenim količinama i po jako niskoj ceni.

Jedna od svakako najnapornijih stavki je KUPOVINA I DONOŠENjE FLAŠIRANE VODE koju iz jasnih razloga korstimo samo za piće, NE I ZA KUVANJE. ZAr nije jednostavnije i jeftinije ugraditi FILTER ZA VODU i rešiti se nepotrebnog nošenja i bacanja plastičnih flaša?

KUĆNI FILTERI ZA VODU

U Srbiji većina plantaža borovnice ima od 3500-6000 biljaka, odnosno prostire se na 1-2 hektara. Uglavnom je zemlja kupljena pre nego što je ustanovljen kvalitet vode i tu nastaju veliki problemi. Naime, kvalitet vode za navodnjavanje borovnice pravi veliku razliku u periodu ranog razvoja biljke, veličini ploda i izdašnosti same biljke.

KUĆNI FILTERI ZA VODU

kucni filteri za vodu

Kućni filteri za vodu - reverzna osmoza ili konfiguracije sa aktivnim ugljem i mehaničkim filterima. Kućni filter za vodu prečišćava sva zagađenja u vodi i obezbeđuje do 150 litara čiste vode dnevno, po ceni 1000 PUTA NIŽOJ od flaširane vode.

OMEKŠAVANjE VODE

kucni filteri za omeksavanje vode

Omekšavanje vode je proces uklanjanja vodenog kamenca. Decenije iskustva u omekšavanju tvrde vode. Kompaktni "kabinet" omekšivači vode savršenog dizajna namenjeni kućnim ili manje zahtevnim profesionalnim zahtevima.

FILTERI ZA TUŠIRANjE

filteri za tusiranje

Kompaktni filteri za vodu namenjeni kupanju i tuširanju. Uklanjanjaju hlor, dodaju vodi vitamin C, negativ Ion, emituju Far InfraRed BIOGENE ZRAKE.. Jedinstveni biokeramički filteri za tuširanje Hydrolux Spa.

APARATI ZA VODU

aparati za vodu hydrolux

Aparati za vodu su istakači vode poznati kao water cooler aparati, koji proizvode vruću i hladnu vodu. Aparati za vodu iz Hydrolux programa ne koriste balone, već su u njih ugrađeni filteri za vodu.

90% BOLESTI U ŽIVOTU - POPIJEMO! Luj Paster (Louis Pasteur) 1822-1895


FILTERI ZA KOMERCIJALNU NAMENU

U ponudi imamo širok asortiman opreme za omekšavanje vode, dejonizatore odnosno filtere za demineralizaciju vode, mehaničke filtere za vodu, konfiguracije reverzne osmoze za različite protoke, kao i sva potrebna rešenja za uklanjanje Gvožđa, Mangana, Organskih materijem Nitrata isl. Takođe, za potrebe mikrobiološke sanacije vode u mogućnosti smo da isporučimo najkvalitetnije GRUNDFOS sisteme za hlorisanje vode ili UV sterilizatore VIQUA STERILIGHT.

OMEKŠAVANjE VODE

filteri za omeksavanje vode, kemsivaci vode

Automatski jonoizmenjivački filteri za omekšavanje vode za svakodnevne kao i industrijske aplikacije.

DUPLEX OMEKŠIVAČI

dupleks filteri za omeksavanje vode

FIlteri za omekšavanje vode u Duplex ili parallel konfiguracijama za omekšavanje vode namenjeno je povećanju protoka ili kontinualnom snabdevanju..

REVERZNA OSMOZA

reverzna osmoza

Membranska hiperfiltracija vode - reverzibilna osmoza sa predtretmanima, digitalna PLC kontrola različitih kapaciteta.

DEMINERALIZACIJA VODE

demineralizacija vode, demineralizovana vode, DEMI voda

Demineralizacija vode je proces potpunog uklanjanja elektrolita iz vode. Demi vodu moguće je dobiti na više načina..

MEHANIČKI FILTERI

mehanicki filteri za vodu

Mehanički filteri za vodu za prečišćavanje vode za sve aplikacije od 10" do 32 m3/h

UV LAMPE

uv lampe za vodu

Sterilizacija vode, UV lampa, germicidno zračenje, UVGI lampe, dezinfekcija vode, Ultravioletno zračenja, bakterije u vodi.

HLORISANJE VODE

hlorisanje vode

Digitalna hlorna stanica Grundfos za doziranje hemikalija - sterilizacija vode i hemijski tretman vode.

BUNARSKA VODA

filteri za bunarsku vodu, filteri za bunar

Prečišćavanje vode od kompleksnih zagađivača poput Gvožđa, Nitrata, kamenca ili povećane elektroprovodljivosti.

Da bi se pravilno konfigurisala linija za TRETMAN VODE neophodno je znati koliko je zahtevni protok (lit/sec), NAMENU I KLASU FILTRIRANE VODE kao i kvalitet sirove vode.


NAJZASTUPLJENIJE TEHNOLOGIJE ZA TRETMAN VODE

Mehanički filteri za vodu su osnovni vid filtracije, odnosno obavezna komponenta u svim konfiguracijama filtracije, bilo da se radi o kućnim filterima za vodu ili o komercijalnim / industrijskim aplikacijama za omekšavanje, demineralizaciju vode, reverznu osmozu ili bilo koji drugi vid hemijske pripreme vode. Da bi se bilo kakav tretman vode uspešno obavio neophodno je iz nje odstraniti koloidne disperzije, mulj, pesak, rđu i sve ostale vidove čestica.

MEHANIČKI FILTERI ZA VODU

Reverzna osmoza vode je membranska hiperfiltracija, koja funkcioniše poput običnog sita. Voda pod pritiskom dolazi do membrane na kojoj se nalaze sintne rupice, veličine 0,0005 mikrona. Sve što može da prođe kroz rupicu sakuplja se u rezervoaru čiste vode. Zagađenja (mineralne soli, teški metali, pesak, hemijske primese..) se ispiraju u odvod. Ovo je najjednostavnije objašnjenje za tehnologiju prečišćavanja vode poznatu kao reverzna (reverzibilna ili obratna) osmoza.

REVERZNA OSMOZA

Hydrolux je sinonim za omekšavanje vode u Srbiji i regionu. Naša gama sadrži omekšivače vode malih, srednjih i velikih kapaciteta. Kabinet omekšivači za vodu, reverzna osmoza, aktivni ugalj, filteri za vodu svih konfiguracija kao i aparati za vodu sa direktnom filtracijom, bez potrebe za kupovinom boca flaširane vode. Dezinfekcija vode doziranjem ili UV zračenjem. Priprema vode za industriju, priprema vode za laboratorije, medicinska primena (dijaliza), farmaceutska industrija,proizvodnja hrane ili proizvodnja pića, omekšavanje vode za hotele ili priprema vode za pranje.

FILTERI ZA OMEKŠAVANjE VODE

BRING YOUR WATER BACK TO NATURE