Prečišćivač vode

Filteri za prečišćavanje vode

Filteri za vodu bez reverzne osmoze

Dvostepeni PREČISTAČ VODE ZA PIĆE - FILTER ZA VODU FP2 je jeftin, pouzdan uređaj koji je prvenstveno namenjen za domaćinstva. Karakteriše ga direktan protok (filtracija vode u REAL TIME), male dimenzije, standard uložaka od 10" koji se koristi svuda u svetu, brzo i jeftino održavanje, kao i jednostavna upotreba. Najčešće se montira ispod sudopere i konfigurisan je kao kućni prečišćivač vode.

Preporučujemo svima kojima je flaširana voda dobar izbor, a nisu oduševljeni svakodnevnim nošenjem flaša i bacanjem ambalaže..

Po ceni 2 litre flaširane vode dnevno, dobijate 100-200 litara sveže filtrirane vode istog ili boljeg kvaliteta. Kućni prečišćivači vode klase Defender ne menjaju mineralnu strukturu vode.

 

Prvi filter - Mehanički

Uklanja pesak, rđu iz cevi, blato, i ostale "krupnije" mehaničke nečistoće. U zavisnosti od rezolucije filtera može zaustavljati mehaničke nečistoće do 20, 5 ili 1 mikron.

Drugi filter - Aktivni ugalj (karbonski)

Uklanja HLOR, neke organske materije, umanjuje neprijatan ukus i miris vode iz cevi. Maximalan period korišćenja ovog filtera je 4-6 meseci.

Opcioni filter

U zavisnosti od kvaliteta ulazne vode, potrošnje ili želje klijenta na FP-2 moguće je dodati niz opcionih filtera i dodatno poboljšati kvalitet prečišćane vode.

Dvostepeni aparati za prečišćavanje vode serije Defender odlikuju NISKA CENA, KOMPAKTNOST, FILTRACIJA U REALNOM VREMENU i kvalitet flaširane vode ili bolji. Dvostepeni prečistači vode za piće FP2 imaju dva filtera, sedimentni (taložni) i filter na bazi AKTIVNOG UGLJA. Konfiguracija se naknadno može proširiti dodavanjem dodatnih filtera poput mineralnog, magnetnog, pH ili ORP filtera. Cena vode iz ovog aparata iznosi manje od 1 dinar po litri, a vodu ne morate da donosite!